CORAL BAY ESTATE

Μερικοί λένε πως ο ήχος της θάλασσας στο κοχύλι δεν είναι παρά μια ακουστική πλάνη. Είναι, λένε, το παιχνίδισμα του αέρα καθώς διαπερνά τους κούφιους ελικοειδείς λαβύρινθους…
Για όσους εργάζονται στην Πανδώρα όμως, οι ήχοι στο κοχύλι είναι κάτι περισσότερο από αληθινοί: είναι ένα σύμβολο. Γιατί, όπως κάθε κοχύλι κρύβει μέσα του τους ήχους μιας ολόκληρης θάλασσας, έτσι και κάθε έργο της Πανδώρας κρύβει μέσα του την παράδοση και την ψυχή του λαού μας!
Στον Κόλπο των Κοραλλιών οραματιζόμαστε ήδη τα νέα μας έργα, καθώς αφουγκραζόμαστε το κοχύλι…
Η παραλία του Κόλπου των Κοραλλιών είναι σε όλους γνωστή. Είναι η ομορφότερη παραλία λουομένων στην Πάφο – κάποιοι ισχυρίζονται… στην Κύπρο – που ελκύει εδώ και χρόνια μόνιμο τουρισμό.
Στις τεράστιες εκτάσεις που έχει αναπτύξει ήδη ο ΟΜΙΛΟΣ ΛΕΠΤΟΣ προστέθηκαν οι νέες εκτάσεις που απέκτησε πρόσφατα η ΠΑΝΔΩΡΑ. Οι εκτάσεις αυτές είναι εξαιρετικά προνομιακές, αφού βρίσκονται γύρω από την αμμώδη παραλία.
Τα προγραμματιζόμενα αναπτυξιακό έργα στην περιοχή αναμένεται να είναι απ’ τα πιο εντυπωσιακά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην Πάφο. Η προοπτική κερδοφορίας των πολυποίκιλων αναπτυξιακών αυτών έργων είναι και πάλιν διασφαλισμένη. Ο Κόλπος των Κοραλλιών είναι μοναδικός και ανεκτίμητος. Μοναδικά είναι και τα έργα της ΠΑΝΔΩΡΑΣ!

KAMARES VILLAGE

Όταν ακολουθείς με συνέπεια το όραμα σου ακόμα και οι πέτρες κερδίζουν βραβεία!
Όταν ακολουθείς το όραμα σου και το πλάθεις μέσα από τις πέτρες και τη γη, το τελευταίο πράγμα που αναμένεις είναι η επιβράβευση. Κάποτε, σ’αυτόν εδώ το χώρο, ανάμεσα στους θάμνους και τα χόρτα, υπήρχε και μια πέτρα με ανθρώπινο πρόσωπο. Τώρα υπάρχει μια ολόκληρη διεθνής κοινωνία που σφύζει από ζωή. Μέσα απ’τις πέτρες ξεπρόβαλε ένα ολόκληρο χωριό με 500 πολυτελείς επαύλεις, που κάποιοι ειδικοί μας είπαν ότι είναι ένα απ’τα 5 ομορφότερα στον κόσμο. Το Kamares Village (Παγκόσμιο Βραβείο FIABCI) κάνει την Κύπρο κι’ όλους εμάς στο Συγκρότημα Ανάπτυξης Πανδώρα υπερήφανους.
Δώσαμε τελικά ζωή στην πέτρα με το ανθρώπινο πρόσωπο! Γιατί ακολουθήσαμε με συνέπεια το όραμα μας…
Η ΠΑΝΔΩΡΑ έχει αναλάβει τη συνέχιση των Αναπτυξιακών Έργων του γνωστού KAMARES VILLAGE.
Το χωριό αυτό, που αποτελεί το καμάρι του ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΠΤΟΣ, έχει βραβευθεί από τον πιο σπουδαίο παγκόσμιο οργανισμό στον τομέα της Ανάπτυξης, τη Διεθνή Ομοσπονδία Κτηματικών Επαγγελμάτων (FIABCI). Πρόκειται για, χωρίς υπερβολή, ένα απ’ τα πιο όμορφα χωριά στην Ευρώπη. Έχει έντονο κυπριακό χαρακτήρα, που δένει αρμονικά με τη σύγχρονη πολυτέλεια των μεγάλων επαύλεων. Το KAMARES VILLAGE έχει ήδη 500 πολυτελείς επαύλεις, ενώ η ΠΑΝΔΩΡΑ έχει αναλάβει τη συνέχιση του έργου, που με τη συμπλήρωση του θα αριθμεί πέραν των 800 επαύλεων. Το KAMARES VILLAGE παρέχει στην ΠΑΝΔΩΡΑ εγγυημένη κερδοφορία, μια και ήδη έχει μια μακροχρόνια επικερδή ιστορία πέραν των 20 ετών.

OLYMPUS VILLAGE

Υπάρχουν και φωτογραφίες που δεν τις χαλούν τα ηλεκτροφόρα καλώδια!

Πάρτε τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας, όπως για παράδειγμα τους πασσάλους που φέρνουν το ρεύμα στο σπίτι σας. Όλοι μας τους θεωρούμε αναγκαίο κακό…
Όχι όμως και όσοι εργάζονται στο Συγκρότημα Ανάπτυξης Πανδώρα. Γι’αυτούς τα καλώδια πρέπει να είναι αόρατα. Όχι για κανένα ιδιαίτερο λόγο, απλά για να μην χαλούν τη θέα προς τη θάλασσα! Και τις φωτογραφίες με τα ηλιοβασιλέματα!
Στο υπό κατασκευή έργο του Συγκροτήματος Ανάπτυξης Πανδώρα, το Olympus Village , τα καλώδια έχουν συρθεί υπογείως, ενώ η δενδροφύτευση ξεκίνησε πρίν γίνουν οι δρόμοι. Διότι για την Πανδώρα, η “περιβαλλοντική συνείδηση” δεν είναι αοριστίες. Είναι καθημερινότητα!
Η ΠΑΝΔΩΡΑ συμπληρώνει ήδη την πρώτη φάση του χωριού ΟΛΥΜΠΟΣ που βρίσκεται σε βουνοκορφή κοντά στην Τσάδα, 10 λεπτά απ’ το κέντρο της Πάφου.

Το χωριό αυτό θα αριθμεί 250 περίπου πολυτελείς επαύλεις, που όλες θα έχουν πανοραμική θέα προς τη θάλασσα. Εκείνο που κάνει το έργο αυτό ξεχωριστό είναι η πρωτοποριακή του περιβαλλοντική προσέγγιση. Δίνεται έμφαση στην απόλυτη αρμονία των οικοδομών με το υφιστάμενο φυσικό περιβάλλον, ενώ γίνονται πρωτοποριακές προσπάθειες να διαφυλαχθεί ο χαρακτήρας της περιοχής. Για παράδειγμα δεν θα υπάρχουν σύρματα πουθενά (όλα τα καλώδια εγκαθίστανται υπογείως), ενώ η δενδροφύτευση έχει ήδη ξεκινήσει προτού αρχίσουν τα έργα οικοδομής! Έχουν αρχίσει οι εργασίες για την κατασκευή των πρώτων πολυτελών επαύλεων. Το έργο αυτό είναι η συνέχεια του επιτυχημένου Kamares Village και αναμένεται να αποτελέσει πρότυπο για όλα τα επόμενα αναπτυξιακά έργα της ΠΑΝΔΩΡΑΣ και του ΟΜΙΛΟΥ ΛΕΠΤΟΣ.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ LIMNARIA

Υπάρχουν και αυλές σπιτιών που είναι ολόκληρα… Εμπορικά Κέντρα!
Μόνο η περιορισμένη φαντασία δεν επέτρεπε στους σχεδιαστές πόλεων να τοποθετήσουν και σπίτια μέσα στα εμπορικά κέντρα. Ή και το ανάποδο! Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που με το όραμα τους έκαναν το ασυνήθιστο πραγματικότητα.
Το τουριστικό, οικιστικό και εμπορικό κέντρο Λιμνάρια είναι μια συμπληρωμένη μικρογραφία μεγαλούπολης. Κι’όσοι κατοικούν σ’αυτό έχουν στην αυλή τους… μια ολόκληρη πόλη! Το Λιμνάρια βρίσκεται τώρα στα σίγουρα χέρια του Συγκροτήματος Ανάπτυξης Πανδώρα. Και στηρίζεται σε γερά θεμέλια.
Το LIMNARIA είναι το μεγαλύτερο Εμπορικό και Τουριστικό Συγκρότημα στην Κύπρο.
Βρίσκεται κατά μήκος του παραλιακού δρόμου της Πάφου και με τη συμπλήρωση του θα περιλαμβάνει 420 μονάδες με διαμερίσματα, κατοικίες και με Εμπορικό Κέντρο 108 καταστημάτων! Η ΠΑΝΔΩΡΑ έχει αναλάβει τη συνέχιση και συμπλήρωση του πρωτοποριακού και μοναδικού αυτού έργου, που έχει παντρέψει σε ένα, δύο έργα που όλοι μέχρι σήμερα, τα ήθελαν ξεχωριστά: τις κατοικίες και τα καταστήματα! Λόγω της προνομιακής του θέσης και της μέχρι σήμερα επιτυχούς ιστορίας του, το LIMNARIA αποτελεί ένα εκ των πιο επιτυχημένων έργων της ΠΑΝΔΩΡΑΣ.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η μεγαλύτερη πρόκληση στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο
Το έργο «Νεάπολης» προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για τη δημιουργία μιας νέας κοινότητας στην Κύπρος που συνδυάζει την εκπαίδευση, την ευημερία, τον πολιτισμό, το λιανικό εμπόριο και αναψυχή. Ο Όμιλος Λεπτός είναι δημιουργεί έτσι μια «νέα πόλη» μεταξύ της Πάφου και Γεροσκήπου σε μια έκταση 111 εκταρίων.

Όντας το πρώτο έργο του είδους του στην Κύπρος και ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, ο Όμιλος Λεπτός πιστεύει ότι η ανάπτυξη της Νεάπολης θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής στην περιοχή της Πάφου.
Είναι επίσης σημαντικό να τονιστεί ότι πάνω από το 70% της χερσαίας επιφάνειας του έργου θα διατεθεί για ανοικτούς χώρους, πράσινο και πάρκα.

Συγκεκριμένα η Νεάπολη θα περιλαμβάνει:

 • Ένα Διεθνές Πανεπιστήμιο στην Κύπρο για 3000 φοιτητές
 • Μιά σύγχρονη Βιβλιοθήκη ανοικτή για το κοινό
 • Ένα σύγχρονο Νοσοκομείο με διεθνή προδιαγραφές και πρότυπα
 • Κέντρο Καινοτομίας, Έρευνας και Ανάπτυξης
 • Ένα ποικίλο μίγμα των πολιτιστικών και ψυχαγωγικών χώρων όπως μουσείο θέατρο, εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο
 • Πεζόδρομους και ποδηλατοδρόμους
 • Το μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο στην Κύπρο
 • Ένας μοναδικός τρόπο ζωής και οικιστικής ανάπτυξης εναρμονισμένος με τα τελευταία πρότυπα της σύγχρονης βιοκλιματικής τεχνολογίας
 • Αθλητικές εγκαταστάσεις και σπα
 • Βοτανικούς κήπους
 • Σύγχρονο Επιχειρηματικό Πάρκο

VIKLA VILLAGE

Ο,τι ξεπροβάλλει απ’τη γη είναι ήδη ολοκληρωμένο!
Μέσα στο σπόρο κρύβεται εν δυνάμει ένα ολόκληρο φυτό. Ολοκληρωμένο: με φύλλα, άνθη, καρπούς… Δώσε στο σπόρο λίγη γη, απλά για να απλώσει τις ρίζες του…
Έτσι οραματιστήκαμε κι’εμείς τα έργα μας: Ολοκληρωμένα! Τη στιγμή που το Συγκρότημα Ανάπτυξης Πανδώρα τοποθετεί τον πρώτο θεμέλιο λίθο, το χωριό είναι ήδη μια πραγματικότητα. Γιατί σχεδιάστηκε ολόκληρο από ένα σύγχρονο καλλιτέχνη – δημιουργό.
Το χωριό VIKLA στην Τσάδα είναι ένας ολοκληρωμένος οικισμός. Καθώς άρχισε ήδη να ξεπροβάλλει απ’τη γη, τα θεμέλια μας…
Το χωριό VIKLA, τη δημιουργία του οποίου ανέλαβε η ΠΑΝΔΩΡΑ, αποτελεί τη συνέχεια του πολύ πετυχημένου Leptos Karmi Village. Το χωριό αυτό βρίσκεται δίπλα στο Tsada Golf, στην υψηλότερη βουνοκορφή της περιοχής. Eχει πανοραμική θέα προς τη θάλασσα, εξαίρετο κλίμα και βρίσκεται λίγα μόνο λεπτά μακρυά απ’ την πόλη της Πάφου.
Με τη συμπλήρωση του, το VIKLA θα περιλαμβάνει παραθεριστικές κατοικίες όλων των μεγεθών, club, πισίνα και κοινόχρηστες διευκολύνσεις.